Stress, gå væk!

Prøv 7 dage gratis

Stress, gå væk!

Føler du dig stresset? Her finder du fire beroligende og afstressende yin yogasekvenser, som hjælper dig med at slukke for tankerne, slippe kontrollen og slappe af i nuet.

Yin yoga er en stille, meditativ yoga, hvor hver stilling typisk holdes i 3-5 minutter. Her arbejder vi passivt. Det vil sige, at vi tillader musklerne at slappe af og i højere grad overlader arbejdet til tyngdekraften. Fokus her er afspænding og på at løsne op og give slip.

Yin yogaens passive stillinger er med til at frigive spændinger i vigtige samlinger såsom ankler, knæ, hofter, ryg, nakke og skuldre. Gennem yin yoga får du også strakt og smidiggjort kroppens facia eller bindevæv. Men en af de helt store gevinster ved yin yoga er den fantastiske beroligende indvirkning, det har på sindet.

Yin Yoga Mod Stress
Yin yoga er et rigtig godt middel mod stress. Når du laver yin yoga slapper du af i musklerne. Dit åndedræt bliver langsommere, og du får aktiveret dit parasympatiske nervesystem, så du opnår dybere afslapning og mindre stress i kroppen.

Med yin yoga træner du også dit nærvær og din evne til at mærke, hvad der sker i kroppen, og en god kropsbevidsthed super er vigtig, når du skal forebygge stress. Derudover hjælper yin yoga til at smidiggøre facia eller bindevæv, som har en tendens til at trækkesig sammen og gøre dig stiv og øm i kroppen, når du er påvirket af stresshormoner. 

Hvem kan være med?
Videoerne i dette forløb er for alle, men er du ny til yoga eller yin yoga, så husk at mærke efter. Det må gerne strække og være lidt intenst at ligge i stillingerne, men det skal ikke gøre ondt. 

Sådan bruger du forløbet
Videoerne i dette forløb har hvert sit fokus og er alle af forskellig varighed. Vælg den sekvens, der passer til dig lige nu og her.  Rigtig god fornøjelse.

`
Benene op ad væggen
     7 min
 Niveau: 1-0
Yin med Anne
Denne blide yin yogasekvens er rigtig god at lave, når du trænger til at komme ned i gear - fx om...
Aftenyin
     15 min
 Niveau: 1-0
Yin med Anne
En stille og beroligende yin-sekvens, som får dig ned i gear. Den er perfekt at bruge, inden du ska...
Hjerteyin
     60 min
 Niveau: 2-1
Yin med Anne
Åben dit hjerte, og mærk kærlighed. Denne yin-yogasekvens har fokus på hjertet, som bliver berø...
Mindful Yin
     90 min
 Niveau: 2-1
Yin med Anne
En mindful yin-yogasekvens, der inviterer dig til at åbne din opmærksomhed, være nysgerrig og rum...

Der blev ikke fundet noget på din søgning

Prøv 7 dage gratis – helt uden binding
Herefter kan du yogastreame for kun DKK 129,-/md.

Følg os på Instagram