Rens ud med Yoga & Juice

Prøv 7 dage gratis

Dette forløb er en challenge, som inviterer dig med på en 7-dages udrensning med yoga og juice. Her nulstiller vi systemet, renser ud i krop og sind, vækker nærværet og giver plads til nye sunde vaner.

Alt, hvad du skal gøre, er at afsætte 15-30 minutter til yoga hver dag i syv dage og følge videoerne neden for. De første tre dage af forløbet gennemfører du din juicekur. Du bestemmer selv, om du går på 100% juicekur og altså ikke indtager andet end juice de første tre dage, eller om du supplerer din juicekur med lidt sundt og grønt fast føde. De sidste fire dage af forløbet spiser du normal mad igen - gerne sund og nærende mad, der ikke er for hård for fordøjelsen. 

Pres-selv eller få leveret
Du kan enten presse din juice selv, eller du kan vælge at købe en specialdesignet juicekur, som leveres lige til din dør. 

Sådan bruger du forløbet
Dette forløb er en 7-dages challenge. De første tre dage er du på juicekur. Lav en yogasekvens hver dag i den rækkefølge, der er angivet nedenfor.

På dag fire begynder du at spise fast føde igen. Tænk over, hvad du vælger at give din krop efter juicekuren. Det er nu, du virkelig kan gøre en forskel og bryde med de knap så gode vaner. Vælg sunde og nærende fødevarer, der ikke er for hårde for fordøjelsen - særligt de første par dage.   

Sundhedstips
Her får du et par tips, som kan hjælpe dig til at blive mere bevidst om dine ønsker og vække nærværet i din hverdag. Øv dig i løbet af ugen, og udnyt denne mulighed til at få lavet nogle vigtige ændringer i dit liv.
 
Tip 1: Find dit fokus
Lav en liste med 3 ting, du er glad for i dit liv, 3 ting, du gerne vil have mere af og 3 ting, som du gerne vil ændre – fx vaner eller mønstre, som du føler dig fanget i. Denne øvelser hjælper dig til at live mere bevidst om, hvad du skal holde fast i, hvad du i højere grad skal prioritere i din hverdag og hvad, du skal arbejde på at ændre – helt konkret.
 
Tip 2: Træn dit nærvær
Planlæg tidspunker i din hverdag, hvor du vil være 100 % nærværende og til stede i nuet - fx mens du indtager din juice eller den første halve time, du er hjemme efter arbejde. Læg din telefon i skuffen, sluk dit tv og hav hele din opmærksomhed på det, du laver i dette tidsrum. Lyt til musikken, hvis det er det, du gør. Koncentrer dig om at være sammen med dine børn, hvis det er det, du laver. Og mærker du, at din opmærksomhed glider væk fra nuet, så koncentrer dig om, at vende fokus tilbage til lige nu.
 
Tip 3: Badmeditation
Brug denne simpele øvelse, som hjælper dig med at vække nærværet og få lidt nydelse ind i din hverdag. 
  1. Brug dine sanser. Mærk, hvordan vandet føles på din krop – på dine fødder, din numse, din mave, dine skuldre, dit ansigt og dit hoved.
  2. Brug lidt tid på at skrubbe kroppen med en hamphandske eller en lækker bodyscrub og slut af med en kold skyller. 
  3. Tør dig grundigt fra top til tå og smør kroppen ind i en lækker olie – fx mandelolie og nyd følelsen af at være blød og lækker. Og vigtigst af alt – øv dig på at være 100 % nærværende undervejs.

Tip 4: Nyd din mad
Du skal nu i gang med at spise igen og det er nu, du virkelig har mulighed for at lave nogle ændringer i dine kostvaner. Tænk nøje over, hvad du vælger at give din krop. Gør det til et helt bevidst valg. Og så nyd det! Nyd smagen, nyd konsistensen. Spis langsomt. Prøv at være nærværende, mens du spiser. Fokuser på maden – bid for bid. Tænk på den gode næring, du giver din krop og mærk hvordan, maden giver dig energi og stiller din sult.  

 

Tip 5: På vej mod dine ønsker – lav en strategi
Kig på de ting, du skrev ned tidligere på ugen - din liste med 3 ting, du er glad for i dit liv; 3 ting, du gerne vil have mere af; og 3 ting, du gerne vil ændre. Suppler listen med nogle enkle strategier for, hvordan du vil prioritere det, du gerne vil have mere af i din hverdag. Hvad kan du gøre for at få mere at det? Lav nogle konkrete aftaler med dig selv. Se også på, hvad du kan gøre for at ændre de vaner eller mønstre, du ikke ønsker i dit liv. Lav igen nogle konkrete strategier for, hvordan du vil bryde med de vaner eller mønstre. 

 

Tip 6: Syng og dans til din yndlingsmusik
Sæt noget musik på, der gør dig glad. Skru op, og slå dig løs. Dans og syng så længe, du har lyst. Slip hæmningerne, og giv dig hen.

 

Tip 7: Gør noget godt for andre

Gør dig umage for at glæde en person i dit liv. Ring til én, der har brug for et opkald. Kram én, der har brug for det. Fortæl dine kære, hvor meget du holder af dem. Gør noget godt for en anden hver dag i resten af denne uge.

`
Intro: Rens ud med Yoga & Juice
     7 min
 Niveau: 1-2
Her får du en lille introduktion til forløbet 'Rens ud med Yoga & Juice'.
Gode råd og reflektioner
     7 min
 Niveau: 1-2
Denne video er en introduktion til forløbet 'Rens ud med Yoga & Juice'. Her får du gode råd t...
Dag 1: Flyd med flowet
     20 min
 Niveau: 1-2
I denne vinyasa sekvens arbejder vi med flydende, dynamiske bevægelser, som giver dig mulighed at k...
Dag 2: Flyt fokus
     15 min
 Niveau: 1-0
Meditation & Åndedræt med Emilie
I denne video har vi fokus på åndedrættet.. Åndedrættet er et af de vigtigste elementer i yoga,...
Dag 3: Yin for god søvn og følsomme...
     7 min
 Niveau: 1-2
Yin med Emilie
Denne sekvens er rigtig god at lave, lige inden du skal sove, eller hvis du har brug for at komme he...
Dag 4: Rens ud og find plads
     20 min
 Niveau: 1
I denne sekvens har vi fokus på stræk og twists. Vi strækker sidekroppen, så vi kan få skabt en...
Dag 5: Flow med leg og nydelse
     15 min
 Niveau: 1-2
I dette flow har vi fokus på at nydesle. Nyd, at du har taget dig tid til at gøre noget godt for d...
Dag 6: Væk nærværet med blidhed
     20 min
 Niveau: 1-2
I denne blide hatha sekvens vender fokus indad, mærker kroppen og vækker nærværet. Vi starter me...
Dag 7: Start dagen med Solhilsner
     15 min
 Niveau: 1-2
Vi skaber varme i kroppen og sætter hovedet på pause i dette rytmiske flow af solhilsner. Solhilsn...

Der blev ikke fundet noget på din søgning

Prøv 7 dage gratis – helt uden binding
Herefter kan du yogastreame for kun DKK 129,-/md.

Følg os på Instagram