'SHAPE UP' FORÅRSFORLØB

Bliv heeelt klar til sommer med 21-dages yoga

Trænger du til at ryste vinteren af dig, stramme op, rense ud og blive helt klar til sommer? Så hop med på vores 21-dages 'Shape Up' forårsforløb med dygtige Natascha Hardt. Opret dig nu, og få første måned for bare 1 kr.

'SHAPE UP' forårsforløb - 21 dage med yoga

Vær med på vores 21-dages 'Shape Up' forårsforløb, og bliv helt klar til sommer.

'Shape Up' er et pilatesinspireret yogaforløb med fokus på at stramme op og opbygge styrke i mave, ryg, balder og arme. Alle kan være med, men forbered dig på at blive udfordret og få sved på panden. Det bliver 21 intense, men yderst effektive dage.

Vi starter mandag d 15. april. Alt, hvad du skal gøre, er at afsætte 20 minutter til yoga fem dage om ugen (mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag) fra d 15. april til d. 5. maj og følge med her på YogaStream. Her lægger vi løbende videoerne op, så det er nemt og enkelt at gå til. Følg også vores event på facebook og få gode råd og daglige remindere, så du kan komme godt igennem de 21 dage.

VÆR MED FOR DKK 1,-
Du skal være oprettet som bruger på YogaStream for at være med. Har du endnu ikke en bruger, så opret dig nu og få første måned for bare DKK 1,-. Der er ingen binding, når du opretter dig som bruger på YogaStream. Du kan altså til hver en tid opsige dit medlemskab igen.

Opret dig nu, og få første måned for DKK 1,-
Herefter streamer du for 99,-/mdr

YogaStream - et online yogaunivers

YogaStream er et online yogaunivers, som giver dig mulighed for at dyrke yoga med nogle af landets dygtigste yogalærere hvor og når, det passer dig. Alt, hvad det kræver, er en computer, mobil eller tablet med adgang til internettet - så er du i gang.

På YogaStream finder du over 800 yogavideoer - primært på dansk - af forskellig varighed, stilart, niveau og fokus. Der er noget, for enhver smag, hvad end du er til blid afspænding og meditation eller styrkende flows og poweryoga.