Efterårstilbud:

Dyrk yoga året ud for bare 99,-

Brug efteråret på at opbygge styrke, ro og velvære med online yoga. Få ubegrænset adgang til over 900 yoga- og meditationsvideoer året ud for bare 99 kr.

Drømmer du om et sundere, stærkere og smidigere efterår? Så er det nu, du skal slå til. Lige nu får du nemlig ubegrænset adgang til over 900 yogavideoer året ud (dvs. til og med december 2019) for bare 99 kr. Så kan du dyrke alt den yoga, du vil – lige når, det passer dig.

Der er ingen binding, når du opretter dig som bruger på YogaStream. Du kan altså til hver en tid opsige dit medlemskab igen.

OBS: Tilbuddet udløber d. 21. oktober 2019.

Opret dig nu, og dyrk yoga året ud for 99,-
Herefter streamer du for DKK 99,-/md.

Efterårs Challenge: 10 Dages Styrkende & Vitaliserende Yoga

Efteråret er over os. Dagene bliver kortere og mørkere, kroppen er lidt lad, og tanken om at gå i vinterhi under slumretæppet på sofaen er tillokkende. Derfor vil vi gerne udfordre dig til en 10-dages yoga challenge, så du kan gå den kolde tid i møde med god energi og fornyet overskud.

Vi har i samarbejde med dygtige Natascha Hardt skræddersyet en yoga challenge, som hjælper dig til at genfinde din energi i den mørke tid og blive sundere, stærkere og smidigere på bare 10 dage.

Alt, hvad du skal gøre, er at afsætte lidt tid til yoga hver dag i 10 dage og følge med på facebook begivenheden her, hvor vi dag for dag lægger videoerne op. Yogasekvenserne bliver længere og mere udfordrende dag for dag. Målet er, at du på dag 10 vil kunne udføre en fuld yogapraksis på 1 time og 20 minutter.

Glæd dig til en efterårsudfordring, der giver dig mulighed for gradvist at opbygge en solid, daglig yogapraksis.

YogaStream - et online yogaunivers

YogaStream er et online yogaunivers, som giver dig mulighed for at dyrke yoga med nogle af landets dygtigste yogalærere hvor og når, det passer dig. Alt, hvad det kræver, er en computer, mobil eller tablet med adgang til internettet - så er du i gang.

På YogaStream finder du over 900 yogavideoer af forskellig varighed, stilart, niveau og fokus. Der er noget, for enhver smag, hvad end du er til blid afspænding og meditation eller styrkende flows og poweryoga.

Opret dig nu, og dyrk yoga året ud for 99,-
Herefter streamer du for DKK 99,-/md.

Følg os på Instagram